Produse

 

MESON SRL este producator de robinete industriale din fonta cenusie GG25 si fonta cu grafit nodular GGG50 / GGG40.3 de la dimensiuni DN15 pana la DN1200, precum si robinete din otel turnat si inox.  Fabricam robinete atat pentru  piata din Romania, cat si pentru piata externa pe care le exportam  in peste 25 de tari din Europa.

Ca urmare a muncii grele și a tradiției îndelungate în fabricarea vanelor, avem obținute certificate de calitate ISO 9001-2015 si PED, care dovedesc ca produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele  Lloyd’s Register si care garanteaza clientilor calitatea ridicata in utilizarea robinetelor din diverse domenii de utilizare.

Linia de productie cuprinde productia de robinete:

  1. DN15-DN1200
  2. PN 2,5 /4/6/10/16/25
  3. ANSI 150, 300
  4. Flanse DIN, NF, ANSI
  5. ACTIONATE: -manual

                                     -electric

                                     -pneumatic

                                     -cu roata si lant

                                     -tija telescopica/fixa

 

Livrare rapida

Dispunem de stoc de semifabricate si alte piese componente pentru a putea livra clientilor nostrii solutia dorita in cel mai scurt timp. Comenzile speciale sunt disponibile doar cu termen de livrare.

 

Itemii  dupa care ne ghidam in productia de robinete sunt:

CALITATE    FLEXIBILITATE    LIVRARE LA TERMEN   FIABILITATE

 

MESON SRL este partenerul ideal de afaceri pentru orice sector industrial, datorită gamei  largi de produse (robinete sertar, robinete de retinere, robinete combinate, hidranti, etc.), precum și soluțiilor personalizate, personalul cu experiență, tehnologiilor actualizate.